LÁTNIVALÓK

Vizslás

Vadfarmunk Vizslás különleges településén található, gyönyörű, erdős környezetben.

Szalonnasütővas-kilátó Vizslás

Az országban egyedülálló szalonnasütővas alakú kilátópont külön élmény lehet a hozzánk látógatóknak, A kilátóponton játszótér és tűzrakási lehetőség is található.

Kazári riolittufa

Vadfarmunktól pár percre található az országban egyedülálló kazári riolittufa, mely tökéletes kirándulási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít vendégeinknek.

Maconkai víztározó

Vadfarmunktól alig pár percre található a maconkai víztározó. A tórendszer gyönyörű környezetben fekszik, ahol díj ellenében horgászatra is lehetőség nyílik.

Szentkút

A kegyhelyhez fűződő csodák és legendák híre a középkori viszonyok mellett is gyorsan terjedt, így már az Árpád-korban templomot építettek Mátraverebély faluban. A hívők egyre többen keresték fel a zarándokhelyet, napjainkban pedig évente körülbelül 200 ezer zarándok érkezik Szentkútra. Kb 20 perc autóútra apartmanunktól

Hollókő

Hollókő egy község Nógrád megyében, a Szécsényi járásban. Magyarország egyetlen olyan faluja, amely szerepel az UNESCO világörökség listáján, és így világszerte ismert.

Kb. 30 perc autóútra található vadfarmunktól.

Galyatető

Galya-tető hegycsúcs a Mátrában, Magyarország 3. legmagasabb hegycsúcsa az ugyancsak mátrai Kékes és Hidas-bérc után, magassága 964 méter a tengerszint felett.

Vadfarmunktól 60 percnyi túraútra van gyalog.

Kékestető

A Kékes Magyarország legmagasabb hegye. Az Északi-középhegységben, a Mátrában található. Nyári és téli sportok széles választéka várja a kirándulókat.

Somoskői és Salgói vár

Vadfarmunk 30 perces körzetében több vár is várja a túrázni vágyókat. Salgótarjántól akár Sirokig fel lehet fedezni a régi korok emlékeit.

Eger

Máltán híres történelmi város tele ezernyi látnivalóval. Egri vár, Bazilika, Érseki palota, Szépasszonyvölgy...

A város egész évben várja látogatóit. Vadfarmunktól kb 60 percnyi autóútra található.

Bükkszék

A fedett és strandi résszel is rendelkező Bükkszéki Termálfürdőben akár Salvus gyógyvízben is fürödhetünk. Kültéri és beltéri, gyógy és sima medencék is várják a látogatókat.

Demjén

A gyógyvizek völgyében elhelyezkedő településeken több melegvizes strandot találunk egész éves nyitva tartással. Kültéri és beltéri, élmény és gyógyfürdők.